AllePianisten.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AllePianisten.nl  
 
 

PIANIST/ZANGER ARNHEM

PIANIST/ZANGER ARNHEM

PRIJS 3 UUR: 315
EXTRA UUR: 80
Prijzen zijn inclusief btw

REISKOSTEN: 0,60 per km berekend vanaf Arnhem

ZANG: v.a. 95 extra
KEYBOARD: v.a. 115 extra

MUZIEKFRAGMENTEN:

piano fragment


Uw feest
Uitstekende allround zanger & pianist, enthousiast om uw feest of party onvergetelijk te maken met muziek afgestemd op uw specifieke wensen. Top kwaliteit voor een aangename prijs. Zijn zang en spel is pure emotie. Hij gebruikt professionele instrumenten en apparatuur. Het volume wordt volledig aan uw wensen aangepast. Hij is pas tevreden als u dat bent.

Genres
Deze muzikant is in staat diverse uiteenlopende stijlen in een afwisselend programma te presenteren. Zijn mogelijkheden zijn onder andere: stijlvol pianospel (met een vleugje klassiek), sfeervolle achtergrondmuziek, ballads, ballroom & latin, jazzy, Hollandse feestmuziek, pop, top 40, trucker & country tot en met rock & roll en disco maar ook carnaval en kerstmuziek.

Met diverse uitstekende geluidsinstallaties kan hij opgetreden van huiskamer tot en met een zaal voor 300 man. Groter kan natuurlijk ook.

Muzikant
Hij werd als kind al gefascineerd door de muziek en door het maken van muziek in het bijzonder. Als jongenssopraan zong hij al solostukken in de kerk, had piano-, (elektronisch)orgel- en gitaarles, zong jaren in jongerenkoor YES en startte in 1991 met zangles.

Mogelijkheden
Met zang:
- keyboard + digitale piano + audioapparatuur (diverse formaten)
- keyboard + audioapparatuur (diverse formaten)
- keyboard + luidsprekers
- pianospel + audioapparatuur

Zonder zang:
- pianospel (achtergrond muziek)
- keyboard + luidsprekers

De samenstelling is afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wij vonden het een geslaagde avond de pianist speelde lekker gevarieerd en zong er ook bij wat goed klonk. Dit alles maakte voor ons een geslaagde avond."
Meriam en Dick IJzendoorn - 12 december 2009 >Br>

Een pianist met live piano muziek of achtergrondmuziek voor uw feest huren in Arnhem Gelderland - Alle Pianisten heeft altijd een Pianist in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de pianist betreft het optreden. 
       
    AllePianisten.nl